Δελτίο τύπου για τη νέα απαράδεκτη ενέργεια Έλληνα Κύπριου ποδοσφαιριστή

Screen-shot-2010-09-29-at-11.36.58-PM

Δυστυχώς, δεν μας έφτανε ο Δημήτρης Βασιλείου και η απαράδεκτη ενέργεια του, ακόμη ένας Έλληνας Κύπριος ποδοσφαιριστής βάδισε από εχθές στα χνάρια του, υπογράφοντας συμβόλαιο με την παράνομη ομάδα Değirmenlik που εδρεύει στην κατεχόμενη Κυθρέα μας.Πρόκειται για τον 29χρονο Αργύρης Χριστοφή ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες Νέα Σαλαμίνα, Άδωνη, Διγενή και Όλυμπο.Μάλιστα ο Αργύρης Χριστοφή προέβη σε καθόλα προκλητικές δηλώσεις στον τύπο του κατοχικού καθεστώτος αναφορικά με την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στα κατεχόμενα λέγοντας τα πιο κάτω:
«Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να φέρνει την ειρήνη στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, κανένα πρόβλημα. Μελλοντικές πιέσεις δεν είναι σημαντικές για μένα. Αυτή είναι η δική μου ζωή και κάνω ότι θέλω»
Ο Αργύρης όπως και ο πρώτος διδάξαντας του δρόμου αυτού, δηλαδή της σήψης της κυπριακής κοινωνίας Δημήτρης Βασιλείου έχουν γίνει με αυτές τις αδικαιολόγητες και ανεπίτρεπτες πράξεις τους όργανα της προπαγάνδας του κατοχικού καθεστώτος. Δυστυχώς η αδιαφορία των επίσημων αθλητικών και κοινωνικών φορέων του κράτους επέτρεψε ούτως ώστε να γίνουμε μάρτυρες αυτών των θλιβερών περιστατικών

Ως Α.Φ.ΕΠΑΛξη καταδικάζουμε την εν λόγω ενέργεια και καλούμε την Κυπριακή κυβέρνηση αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα να αντιδράσουν επιτέλους έστω και την υστάτη, δυναμικά, προκειμένου να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητης Φοιτητικής ΈΠΑΛξης

Leave a comment