Υπογράφουμε – Καταδικάζουμε

den_xehnw

Ως Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη συγχαίρουμε τη μόνη αυτόνομη παράταξη κυπρίων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, το ΜΕΤΩΠΟ, για την πρωτοβουλία της και καλούμε όλους τους φίλους, συναγωνιστές και συνοδοιπόρους να συμβάλουν στη συλλογή υπογραφών για καταδίκη της παράνομης τουρκικής εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής της πατρίδας μας.

Παραθέτουμε από την ιστοσελίδα του ΜΕΤΩΠΟΥ:

Λονδίνο, 19 Οκτωβρίου 2013

Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου στα πλαίσια της εναλλακτικής του δράσης, ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών σε διαδικτυακό ψήφισμα για καταδίκη της εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής της πατρίδας μας, καθώς και της προβολής των δικαίων αιτημάτων των Ελλήνων της Κύπρου.

Το ψήφισμα θα επιδοθεί υπό τη μορφή υπομνήματος την 15η Νοεμβρίου 2013 στην Τούρκικη πρεσβεία στο Λονδίνο, στα πλαίσια της καθιερωμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας και καταδίκης της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Διευκρινίζουμε ότι το ψήφισμα που προωθούμε δεν συσχετίζεται με το υπόμνημα που παραδίδει ετησίως η Κυπριακή παροικία του Λονδίνου.

Καλούμε το κοινό όπως υπογράψει και προωθήσει το συγκεκριμένο ψήφισμα, στηρίζοντας μαζικά και αυτή την πρωτοβουλία των αυτόνομων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου.  Στον αγώνα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ δεν έχει θέση ο κομματικός οπαδισμός.

Μπορείτε να βρείτε το ψήφισμα ακολουθώντας το σύνδεσμο που παραθέτουμε:

http://www.gopetition.com/petitions/condemnation-of-turkeys-1974-invasion-of-cyprus-and-its-on-going-occupation-of-the-north-of-the-island.html#sign

Leave a comment