Ενημέρωση πρωτοετών 2009-2010

6574_122100890481_726435481_3495096_2120811_n

Aγαπητέ συμφοιτητή/τρια,

Σε συγχαίρουμε για την επιτυχία σου να εξασφαλίσεις θέση και σε καλωσορίζουμε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Σου ευχόμαστε να έχεις μια εποικοδομητική και δημιουργική τετραετία σπουδών κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες, γνώσεις και εφόδια απαραίτητα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Στο τετράχρονο αυτό ταξίδι σου θα  συναντήσεις πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να σε φοβίζει, επειδή με θέληση και προσπάθεια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Εμείς, η Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη (Α.Φ.ΕΠΑΛξη) θα είμαστε ανιδιοτελώς πάντα στο πλευρό σου σε ό,τι κι αν μας χρειαστείς.

Η παράταξή μας είναι η μόνη παράταξη η οποία επέλεξε την αυτόνομη προσφορά και δράση. Είναι η μοναδική φοιτητική παράταξη η οποία είναι πραγματικά ακομμάτιστη και λειτουργεί αυτόνομα, έξω από κομματικά πλαίσια και συμφέροντα. Μια παράταξη από τον φοιτητή για το φοιτητή. Μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα η Α.Φ.ΕΠΑΛξη ενδιαφέρεται για την δική σου  φωνή, η οποία μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Στόχος μας είναι η επίλυση των φοιτητικών προβλημάτων. Παράλληλα, μεγάλος στόχος μας παραμένει η ενημέρωση, μελέτη και ευαισθητοποίηση των συμφοιτητών μας για την ανάγκη αγώνα για την ελευθερία της ιδιαίτερης μας πατρίδας.

Η επαφή της ΈΠΑΛξης με τη φοιτητική κοινότητα γίνεται μέσω περιοδικών εκδόσεων και με προσωπική επικοινωνία στο χώρο του Πανεπιστημίου. Παράλληλα μπορείς να πάρεις πληροφορίες απο την ιστοσελίδα μας,  www.epalxi.net ή να έρθεις σ’ επαφή μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης epalxi@gmail.com.

Καλή επιτυχία…

Leave a comment