Τώρα μας συκοφαντούν υβριστικά

Δεν γνωρίζουμε αν οι χαρακτηρισμοί, προς την παράταξη μας, στο “Προοδευτικό δελτίο”, είναι επειδή κάποιοι άρχισαν να φοβούνται με την ιδέα της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ έδρας στην ΦΕΠΑΝ!

Επίσης, δεν έχουμε ιδέα γιατί η Προοδευτική ΚΦ  χρησιμοποεί τέτοιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς! Μας “σύγχισαν” (όπως κάνουν πάντα εξάλλου) με άλλες οργανώσεις, για πόλωση του κόσμου τους ή για να δείξουν ότι δήθεν είναι η μόνη (!) δημοκρατική παράταξη!

Ειλικρινά, όταν μιλάμε για λύση ενάντια στον ρατσισμό (λύση την οποίαν αυτοί δέχονται με μπροστάρη τον πρόεδρο που στήριξαν), με ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτως χρώματος και Εθνικότητας, όταν μιλάμε για μια πραγματικά φοιτητική ΦΕΠΑΝ, (τη στιγμή που αυτοί είναι φερέφωνα του κόμματός τους), δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς εμείς είμαστε οι “ακραίοι”…

Έκκληση προς Προοδευτική: Ας μας ενημερώσει κάποιος, κατά προτίμηση ο αρθρογράφος σας, τι σχέση έχουμε με την Πρωτοπορία!

Άλλοι, είναι αυτοί των οποίων οι θέσεις διαχρονικά ταυτίζονται…

Κύπριε φοιτητή, σε καλούμε να προστατέψεις το συμφέρον σου στηρίζοντας τους αγώνες μας για μια αυτόνομη ΦΕΠΑΝ μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα. (Βλέπε δελτίο Προοδευτικής: Το μισό μιλά για το ΑΚΕΛ και για τους υποψηφίους του!)

Leave a comment