Σας ευχαριστούμε…

Από τις 19 Μαρτίου μια έδρα στη ΦΕΠΑΝ δεν είναι κομματική…
Είναι ανεξάρτητη και φοιτητική!

Φίλοι συμφοιτητές, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε δίνοντάς μας την έδρα στη ΦΕΠΑΝ και υποσχόμαστε να δουλέψουμε για το καλό όλων των φοιτητών.

Συνεχίσαμε και φέτος τον αγώνα μας κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, οι οποίες γίνονταν δυσκολότερες όσο εντεινόταν ο πόλεμος εναντίον μας και η προσπάθεια φίμωσής μας.

Ο αγώνας ήταν άνισος, αφού οι άλλες παρατάξεις είχαν τις γνωστές χρηματοδοτήσεις από “πάνω”. Δεν το βάλαμε κάτω όμως. Έπρεπε να παλέψουμε, όχι για τους εαυτούς μας, ούτε βέβαια για να εξυπηρετήσουμε κομματικά συμφέροντα, αλλά για τον φοιτητή και για την πατρίδα μας. Σε προσωπικό επίπεδο δεν κερδίζουμε απολύτως τίποτα: εμείς ούτε οικονομικά οφέλη έχουμε, ούτε την προβολή επιζητούμε, ούτε μας υποσχέθηκε κανείς μελλοντική αποκατάσταση… Διεξάγουμε έναν αγνό αγώνα, οδηγούμενοι καθαρά από ακομμάτιστες συνδικαλιστικές και πατριωτικές αρχές.

Η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη συνεχίζει τον αγώνα που άρχισε εδώ και μια δεκαπενταετία για τον φοιτητή και την Κύπρο μας. Σταθείτε συνοδοιπόροι μας στον αγώνα αυτό και στείλτε την αυτονομία ψηλά…

Γιατί, τελικά, θέλει αρετήν και τόλμην η Αυτονομία!

Leave a comment