Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί

 

Φίλοι συμφοιτητές

τις εθνικές επετείους δεν τις έχουμε μόνο για να παρελαύνουμε και να ξεκουραζόμαστε, αλλά για να τιμούμε και να παραδειγματιζόμαστε.

Επίκαιρα όσο ποτέ σήμερα τα μηνύματα της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, φτάνουν σε ‘μας σαν τις καμπάνες που ήχησαν εκείνες τις άγιες μέρες, καμπάνες που σήμαναν την έναρξη του αγώνα για λευτεριά.

Σήμερα, σε μια εποχή “ευελιξίας και συμβιβασμού” της πολιτικής μας ηγεσίας, οι αγωνιστές αυτοί που αρνήθηκαν την υποταγή, αρνήθηκαν τον συμβιβασμό και την μεμψιμοιρία, έστω και αν πέρασαν 400 χρόνια, πρέπει να σταθούν για ‘μας σημαδούρες μέσα στο πέλαγος της ηττοπάθειας.

Έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε αλλά και να συνεχίσουμε τον αγώνα τους, όχι για ‘μας, αλλά για τη μνήμη εκείνων που έφυγαν και για τα παιδιά μας που θα ‘ρθουν.

310309

Σε καλούμε, λοιπόν, νέε του τόπου, ν’ αρνηθείς και ‘συ τον συμβιβασμό και την ηττοπάθεια, ν’ αντισταθείς στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, να σταθείς εμπόδιο στην παραχάραξη της ιστορία μας, να πολεμήσεις για το δίκαιο όπως οι πρόγονοί σου, να μην παρασυρθείς από τις κούφιες απειλές για δημιουργεία τετελεσμένων. Τα τετελεσμένα δεν τα δημιούργησε ποτέ λαός που δεν σταματά τον αγώνα. Τα τετελεσμένα τα δημιουργεί λαός που συμβιβάζεται και κυβερνήσεις που συνεχώς υποχωρούν.

Γίνε συνοδοιπόρος μας στον αγώνα για Πατρίδα – Τιμή – Λευτεριά

Leave a comment