ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Φ ΕΠΑΛξης για ψήφισμα Βουλής στις 7/4/2017

enosis2

Μετά από πρόταση του ΔΗΣΥ και στήριξη από το ΑΚΕΛ, πέρασε από την ολομέλεια της βουλής στις 7/4/2017, η μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τους σχολικούς εορτασμούς στο υπουργείο παιδείας ώστε να αρθεί η απόφαση για ολιγόλεπτη αναφορά στο Ενωτικό δημοψήφισμα του 1950 και να ικανοποιηθεί ο κατοικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Για άλλη μια φορά έπεσαν μάσκες! Καταφάνηκε ο ξεπεσμός και η αναξιοπρέπεια σας.

Για άλλη μια φορά σκύψατε το κεφάλι για να μην στεναχωρηθεί ο «πασάς».

Για άλλη μια φορά εξυπηρετήσατε τα «καμώματα» του Ακκιντζί.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε, εδώ και 43 χρόνια! Υποχωρήσεις από την πλευρά μας, περισσότερες απαιτήσεις από την Τουρκία και συνεχίζουμε! Αν συνεχιστούν οι συνομιλίες με τέτοια βάση, τέτοιο θα είναι και το αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά όμως τολμήσατε να ταπεινώσατε έναν ολόκληρο λαό. Γυρίσατε την πλάτη στη μακραίωνη ιστορία μας και στην εθνική αξιοπρέπεια του Κυπριακού Ελληνισμού. Η τουρκολαγνεία και ο ανθελληνισμός που προωθεί το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ έφτασαν στα άκρα. Καταντήσατε δούλοι και υπηρέτες του «σουλτάνου» και των υπαλλήλων του. Φτάσαμε στο σημείο η βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας να ικανοποιεί τα αιτήματα της κατοχής.

Η ΔΗΣΑΚΕΛική πολιτική σας θα περάσει στην ιστορία ως η συνέχεια του Πάλμερ και του Ντενκτάς. Γιατί αυτό είστε πλέον ξεκάθαρα! Έσπασαν και τα τελευταία απομεινάρια από τις βιτρίνες της εθνικοφροσύνης και του αντι-ιμπεριαλισμού. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ είναι πλέον οι επίσημοι φορείς του ανθελληνισμού και της Τουρκική ιμπεριαλιστικής πολιτικής στις ελεύθερες περιοχές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι υποστηρικτές τους είναι απλά συνυπεύθυνοι. Οι δύο «αντίθετοι πόλοι» αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Όχι μόνο η Α.Φ ΕΠΑΛΞΗ, όχι μόνο η φοιτητιώσα νεολαία, αλλά ολόκληρος ο Κυπριακός λαός καλείται σε εγρήγορση. Η ταπείνωση της βουλής στις 7 Απριλίου 2017 ας γίνει η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της ανοχής. Ο Γληόρης, ο Βαγορής, ο Κατσάνης και τόσοι ήρωες βλέπουν από εκεί ψηλά την κατάντια των ηγετών μας και περιμένουν από εμάς να αντισταθούμε και να γίνουμε συνεχιστές του δικού τους αγώνα για δικαιοσύνη και ελευθερία. Το έργο που καλούμαστε να αναλάβουμε είναι πολύ πιο εύκολο από το δικό τους. Πρώτο μας μέλημα, να ξυπνήσει ο κάθε ένας τον ραγιά που κρύβει μέσα του, να σηκώσει το κεφάλι. Σκλάβοι δεν ελευθερώνουν σκλάβους, πρόβατα δεν ξυπνούν πρόβατα. Με το βλέμμα στραμμένο στα κατεχόμενα χωριά μας και την πλάτη γυρισμένη στις σειρήνες  της ταπείνωσης και του εξευτελισμού της κομματοκρατίας, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνας μας!

Μπορεί να μετατρέψατε το Κυπριακό σε θέμα που θα δια«λυθεί» σε μυστικά δείπνα με τον «σουλτάνο», όπου του επαναλαμβάνεται κάθε φορά «Συγνώμη αφέντη που σε λύπησα και θα επανορθώσω».  Όμως η δουλοπρέπεια είναι κτήμα των κομμάτων σας και μόνο! Ο Κυπριακός Ελληνισμός, αποφασισμένος και ήρεμος επαναλαμβάνει: «Τούτος ο λαός αφέντη μου δεν ξέρει πολλά λόγια / Σωπαίνει ακούει κι΄ όσα του λες τα δένει κομπολόγια / και κάποιο βράδυ πες σαν χθες υψώνει το κεφάλι / κι αστράφτουνε τα μάτια του κι αστράφτει ο νους του πάλι…»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Φ ΕΠΑΛξης 8/4/2017

Leave a comment