Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει!

Ακόμη μια Γενική Συνέλευση έφθασε στο τέλος της. Ακόμη μια φορά δυστυχώς μετατράπηκε η αίθουσα της Γ.Σ. σε χώρο κομματικού ανταγωνισμού με απώτερο στόχο και σκοπό το ποιος θα μαζέψει περισσότερο κόσμο εκ των δυο παρατάξεων του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Για ακόμη μια φορά σταθήκαμε στο ύψος μας. Με μόνο όπλο την φλόγα και την σπίθα στην καρδιά μας, τον ώριμο πολιτικό λόγο με ξεκάθαρα επιχειρήματα συνεχίσαμε να υπερτονίζουμε πως αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, χωρίς εκπτώσεις και οπισθοχωρήσεις.

Σ’ αυτό το σημείο δεν μπορούμε να μην κακίσουμε τη στάση της Φ.Π.Κ Πρωτοπορία η οποία σε μια πρωτόγνωρη επίδειξη ανώριμης βρεφικής συμπεριφοράς αποφάσισε όπως κρατήσει εκτός της εφορευτικής επιτροπής των τμηματικών εκλογών δύο παρατάξεις της ΦΕΠΑΝ ενώ ταυτόχρονα προχώρησε στην θέσπιση επιτροπής με δική της πλειοψηφία.

Αν μ’ αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα μας σταματήσουν είναι γελασμένοι. Η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛξη θα βρίσκεται σ’ όσα περισσότερα τμήματα μπορεί. Θα διεκδικήσει την ύπαρξη και την κάθοδο όσο το δυνατό περισσότερων αυτόνομων φοιτητών, εκπροσώπων στις σχολές και στα τμήματα του πανεπιστημίου.

Δίνουμε υπόσχεση αγώνα. Υπόσχεση διεκδίκησης. Υπόσχεση σταθερότητας.

Με το βλέμμα στον Πενταδάκτυλο, την σκέψη στην πατρίδα μας συνεχίζουμε να πορευόμαστε!

Πάντοτε Αυτόνομα, πάντοτε Ελεύθερα, πάντοτε Φοιτητικά!

Αυτονόμησε το Πανεπιστήμιο τώρα! Στις 25 Οκτωβρίου έχεις επιλογή!

Leave a comment