Kάθε χρόνο και πιο ψηλά! Κάθε χρόνο και πιο δυνατά!

Η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη έδωσε τρανταχτή απάντηση για ακόμη μια φορά σε όσους νόμισαν ότι η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων θα σταματούσε. Για ακόμη μια φορά μόνοι μας, εμείς οι φοιτητές, με μόνο όπλο την αγάπη μας για την πατρίδα και την προσπάθεια για υγιή φοιτητικό συνδικαλισμό καταφέραμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας και πλέον να εδραιωθούμε ως μια παράταξη με συνεχή άνοδο. Αποδείξαμε ότι οι φοιτητές δεν ψηφίζουν την παράταξη με τις πιο πολλές αφίσες και τα μεγαλύτερα πανό. Οι φοιτητές εκτίμησαν ότι η παράταξή μας, είναι η μόνη η οποία δεν μιλά με αερολογίες για το Κυπριακό, αλλά έχει συγκεκριμένες προτάσεις και δεν αλλάζει τις ιδέες της αναλόγως της εποχής για να ελκύσει ψήφους! Kάθε χρόνο και πιο ψηλά! Κάθε χρόνο και πιο δυνατά!

Για εμάς οι μεγάλες μέρες είναι στους δρόμους, στις βάσεις των Άγγλων στα οδοφράγματα. Στις 15 Μαρτίου ήταν μια κανονική μέρα σαν όλες τις άλλες, αυτή όμως την μέρα δυνάμωσες την φωνή μας με τη στήριξή σου. Τους έδωσες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε τρελοί , απέδειξες στους βολεμένους ότι υπάρχει ακόμα μέσα σου η ελληνική ανυπότακτη ψυχή!

Δεν σταματάμε τον αγώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν υποχωρούμε. Με γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα θα συνεχίσουμε. Μέχρι την μέρα που επιτέλους οι φωνές μας θα ενωθούν στο λιμανάκι της Κερύνειας, στον Απόστολο Ανδρέα, στην Μόρφου στην Καρπασία. Μέχρι την μέρα που η Λευτεριά δεν θα αποτελεί ουτοπική επιδίωξη αλλά θα αντηχήσει σ’ όλο το νησί. Για αυτή τη μέρα ζούμε! Για αυτήν αγωνιζόμαστε!

Σας ευχαριστούμε!

Leave a comment