Εγγραφές νεοεισερχομένων φοιτητών στο Π.Κ

Στις 6 Ιουλίου αρχίζουν οι εγγραφές για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές καλούνται να παραστούν και να δώσουν την καθιερωμένη αίτηση τους προς το πανεπιστήμιο για την εγγραφή τους.

Τι χρειάζεται ένας φοιτητής για να κάνει την αίτηση:

– Ειδικό έντυπο εγγραφής το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στις 6 Ιουλίου.

-Το έντυπο θα πρέπει να κατατεθεί από τον φοιτητή στις 6 Ιουλίου στην ανάλογη αίθουσα που αναφέρεται πιο κάτω.

-Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να κατεθέσουν (οι υποψήφιοι) πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου, το οποίο θα επιστραφεί και αντίγραφο της πολιτικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

-Για τους αρρένες που εξασφάλισαν θέση και είναι έτοιμοι να φοιτήσουν κατά το ακαδημαικό εξάμηνο 2011/12, θα πρέπει να επισυνάψουν επίσης, αντίγραφο απολυτηρίου  από την Εθνική Φρουρά.

-Επισημαίνεται πω δεν χρειάζεται να προσκομίσουν αντίγραφο της βαθμολογίας τους, για το Υ.Π. και Πολιτισμού θα αποστείλει στο Πανεπιστήμιο τα αποτελέσματα όλων των επιτυχόντων.

-Οι νεοεισερχόμενοι εγγράφονται επίσης στην Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ) καταβάλλοντας το ποσό των 35 ευρώ και για τα τέσσερα έτη σπουδών τους. Τα 17 ευρώ είναι για την εγγραφή τους ως μέλη ΦΕΠΑΝ, τα 14 ευρώ καταβάλλονται για την προσωπική τους ασφάλιση (προαιρετικά) και τα 4 ευρώ εισφορά στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών.

-Το πρόγραμμα εγγραφής και κατάθεση εντύπων θα το βρείτε εδώ!

Οποιαδήποτε βοήθεια θελήσει κάποιος νεοεισερχόμενος η Α.Φ. ΕΠΑΛξη είναι στην διάθεση του!

Αυτόνομα-Φοιτητικά-Ελεύθερα! Για ένα ελεύθερο και αυτόνομο κίνημα μακριά από κομματικά συμφέροντα.

Leave a comment