Η πατριδοκαπηλία είναι δική σας τακτική

“H πατριδοκαπηλία αποτελεί δική σας τακτική”

Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό. Για πατριδοκαπηλία μίλησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης αναφερόμενος στα αντιομοσπονδιακά συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου.

Η πατριδοκαπηλία κ. Τορναρίτη είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιεί ο ΔΗ.ΣΥ και το φοιτητικό παράρτημά του, Πρωτοπορία, πολύ καλά εδώ και χρόνια. Μια παράταξη η οποία ανεμίζει τις Ελληνικές σημαίες όποτε πλησιάζουν οι εκλογές με μόνο σκοπό να συσπειρώσει κόσμο γύρω από αυτή.  Μια παράταξη που θυμάται ότι έχει πατρίδα, έθνος και ιστορία όταν οδεύει προς τις κάλπες. Αν τους ενέπνεε έστω και στο ελάχιστο είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έλεγαν Ναι στο σχέδιο Ανάν και δεν θα αναφέρονταν στο αττιλάρχη Ταλάτ με την προσφώνηση «εξοχότατε».

Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αρχές και ιδανικά. Την πατρίδα μας, τη σημαία μας και το έθνος μας δεν τις χρησιμοποιούμε για ψήφους ούτε και για συσπείρωση του κόσμου. Ο αγώνας μας έχει μόνο ένα σκοπό. Την απελευθέρωση της πατρίδας μας και για αυτόν θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθεί το πολύπαθο νησί μας.

Leave a comment