Πλήρης Σύμπραξη;

handshake1

Αυτοί που διακήρυτταν πλήρη σύμπραξη στη ΦΕΠΑΝ όλων των παρατάξεων πλην της Πρωτοπορίας και φρόντισαν πριν τις εκλογές να το διαδώσουν παντού παραπλανώντας τον φοιτητή, έρχονται σήμερα να επιβεβαιώσουν τη θέση μας για ταύτιση των 2 “μεγάλων παρατάξεων” στο Κυπριακό.

Η Πρωτοπορία σε πρώτη φάση φρόντισε να προστατεύσει την κυβέρνηση συμπράττωντας με την Προοδευτική και καταψηφίζοντας θέση της Α.Φ.Έπαλξης για έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο Κυπριακό που είχαν σαν αποτέλεσμα το απ’ ευθείας εμπόριο . Ακολούθως, φρόντισαν με την Προοδευτική να περάσουν θέση για διαμοιρασμό “ενημερωτικού” υλικού της ΠΟΦΕΝ σχετικά με την ομοσπονδία.

Μιας ΠΟΦΕΝ που στο καταστατικό της διακηρύσσει ότι στόχος της είναι η ομοσπονδία, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο “ενημερωτικό” θα είναι το υλικό. Φυσικά δεν ξεχνούμε περσινά έντυπα της Πρωτοπορίας στα οποία αναγραφόταν ότι στόχος της παράταξης είναι η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Όσο και να θέλουν τα μέλη τους να εθελοτυφλούν, δυστυχώς τα γεγονότα τους διαψεύδουν!

Leave a comment