Φασίστες είστε και φαίνεστε!

Με ένα από τα κεντρικά συνθήματα που ακούγονται στις κινητοποιήσεις των αφυπνισθέντων θα απαντήσουμε στην Προοδευτική. Φαίνεται σε κάποιους δεν αρέσει η διαφορετική άποψη πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται από σκληρή κριτική. Ενοχλήθηκαν οι συνάδελφοι της Προοδευτικής για την στάση μας απέναντι στο Δημήτρη Χριστόφια, σε σημείο ώστε να μας κατηγορούν αλλά και να απειλούν κόσμο με την έκφραση ” άμπα και δω σε πόψε στο προεδρικό”.

Ακολουθώντας τα χνάρια της κομματικής τους ταυτότητας, οι κύριοι της Προοδευτικής αποφάσισαν να ξεθάψουν για ακόμη μια φορά χαρακτηρισμούς όπως Εοκαβητατσίες, Φασίστες και άλλα, με τεκμηρίωση και δόση αλήθειας όσο και του τελευταίου άρθρου της κομματική τους φυλλάδας 2 ( Γνώμη ) “Ψυχρολουσία- Ούτε 2 χιλιάδες στην κινητοποίηση των αγανακτισμένων”.

Ξεκαθαρίζουμε πως ζητούμε την άμεση παραίτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για την σημερινή Εθνική – Κοινωνική – Οικονομική καταστροφή της πατρίδας μας, για εγκλήματα κατά του ίδιου του λαού. Όσο αφορά την συνεργασία μας με ακροδεξιά – δεξιά και διαστημικά κόμματα η απάντηση μας είναι ξεκάθαρη και διαχρονική. Από ιδρύσεως μας επιλέξαμε τον δρόμο της Αυτονομίας και σ’ αυτόν θα πορευθούμε μέχρι τέλους.

Εξ άλλου στα 3 χρόνια διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ φάνηκε ποιοι είναι οι φασίστες και ποιοι οι Δημοκράτες. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι κυβερνώντες διότι μέσα σε τρία χρόνια ξεκαθάρισαν ένα τεράστια ζήτημα για την Κύπρο: Του ποιοι πραγματικά είναι οι φασίστες: Η δημοκρατία της κυβέρνησης εκφράστηκε με συλλήψεις για μοίρασμα φυλλαδίων, προβοκάτσιες, δακρυγόνα, εφόδους λευκών τεθωρακισμένων πινσκάουερ, φωτογραφήσεις πολιτών (όχι μόνο από ΚΥΠ αλλά και από άτομα του κόμματος, όπως δημοσιογράφους της “Γνώμης”) οι οποίοι ασκούσαν το δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα της διαμαρτυρίας, σπίλωση του κάθε διαφωνούντα με την κυβέρνηση, οργάνωση του αστυνομικού κλοιού με τέτοιο τρόπο ώστε να έρθουν δύο διαφωνούσες παρατάξεις σε άμεση επαφή για να προκληθεί ΕΜΦΥΛΙΟΣ, χάλκευση εγγράφων και σύσταση μονομελούς (αν είναι δυνατόν) επιτροπής για να κρίνει κατά πόσον είναι ένοχοι. Τόσο καθαροί είναι που φοβήθηκαν να ορίσουν δικαστές του ανωτάτου δικαστηρίου ή επιτροπή νομικών από το εξωτερικό και αποφάσισαν να ορίσουν μονομελή επιτροπή. Και να μην ξεχνούμε τις άκρως δημοκρατικές πρόνοιες της σταθμισμένης ψήφου και της εκ περιτροπής προεδρίας για την οποία “παλεύει” (!) το κυβερνόν ΑΚΕΛ.

Η Δημοκρατία νοσεί κύριοι και υπεύθυνοι είστε εσείς. Εμείς θα σταθούμε μπροστάρηδες στον αγώνα για Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, μέχρι την τελική δικαίωση.

Leave a comment