Και η κατρακύλα συνεχίζεται



Ως Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη θα θέλαμε να δημοσιοποίησουμε ένα περιστατικό, το οποίο προκάλεσε την οργή και την απογοήτευσή μας. Αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο διαδίκτυο με τον όρο «North Cyprus» βρίσκει άρθρο στη Wikipedia, μέσα στο οποίο οι συγγραφείς στην προσπάθειά τους να δείξουν τη νομιμότητα του ψευδοκράτους, επικαλούνται παιχνίδια μπιλιάρδου, στα οποία αγωνίστηκε η επίσημη ομάδα μπιλιάρδου της Κύπρου με την αντίστοιχη «εθνική» του ψευδοκράτους.

Στην προσπάθειά μας να επικυρώσουμε τα όσα γράφονται, βρήκαμε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπιλιάρδου, το εν λόγω παιχνίδι με τα επικυρωμένα αποτελέσματα. Οπότε, πράγματι τα μέλη της επίσημής μας ομάδας μπιλιάρδου αγωνίστηκαν με τους εκπροσώπους της «εθνικής» του ψευδοκράτους.

Το γεγονός αυτό, μας εξέπληξε δυσάρεστα και μας γεννά απορίες. Διερωτόμαστε λοιπόν: Ήταν ενημερωμένες οι αρμόδιες αρχές και φορείς για την απόφαση αυτή της ομάδας μπιλιάρδου; Ήταν απόφαση των αρμοδίων η συμμετοχή της εθνικής στο εν λόγω τουρνουά και η διεξαγωγή του αγώνα εναντίον των εκπροσώπων του ψευδοκράτους; Έγινε προσπάθεια από τους ιθύνοντες για ενημέρωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την κατάσταση στην Κύπρο και την μονομερή ανακύρηξη του ψευδοκράτους;

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε εικόνες από την ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπιλιάρδου και από τη Wikipedia ( πατήστε συνέχεια του άρθρου ):

Αναλυτικές βαθμολογίες και αποτελέσματα Βόρεια Κύπρος εναντίων Κύπρου όπως αναγράφεται

Leave a comment