ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ UNITE CYPRUS NOW ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ UNITE CYPRUS NOW ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανακοινώθηκαν αυστηρότερα μέτρα ως μέρος του σχεδίου για την καταπολέμηση του νέου Κορωνοϊού COVID-19. Για τον τροπο και τα μέτρα οι απόψεις διίστανται αλλά το σίγουρο είναι πως έχει συγκλονίσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ και στις περισσότερες χώρες, σε διαφορετικό βαθμό έχουν εφαρμοστεί μέτρα περιορισμού των πολιτών, κλείσιμο επιχειρήσεων, αεροδρομίων, συνόρων κλπ.

Αρχές Μαρτίου, όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα στην Ευρώπη, η κυβέρνηση έκλεισε ΚΑΠΟΙΑ οδοφράγματα, ούτε καν όλα. Τότε, μια ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με το όνομα Unite Cyprus Now προχώρησε σε διαμαρτυρία στο Οδόφραγμα Λήδρας, με μέλη της εν λόγω ομάδας ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΝΕΑΡΟ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ.

Το ιδεολογικό στίγμα στην διαμαρτυρία αυτή, η οποία δεν είχε ευτυχώς και αρκετή συμμετοχή, ήταν αφενός ανθελληνικό όπως σταθερά η ομάδα Unite Cyprus φροντίζει να αμφισβητεί την Ελληνικότητα του τόπου μας και να δίνει άλλοθι στην Τουρκική πολιτική, αφετέρου στόχος ήταν η υποτίμηση του κινδύνου του Κορωναϊού. Με συνθήματα όπως “Virus in your head”, “Θέλω να πιω καφέ με τη φίλη μου την Αισέ”, “Δεν πάρχει Κορωναϊός αλλά Διχοτομαϊός” κλπ. Και να υπενθυμίσουμε πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.

Φυσικά μετά από λίγες μέρες όταν έκλεισε ΟΛΑ τα οδοφράγματα ο φίλος τους Μουσταφά Ακιντζί, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους Unite Cyprus. Προφανώς ξέρουν να διαμαρτύρονται μόνο εναντίον της Κύπρου.

Για όσους δεν ξέρουν τους Unite Cyprus, είναι μία ολιγομελής ομάδα που χρηματοδοτείται απο γνωστό επιχειρηματία. Πολιτικά, συνήθως λαμβάνουν στήριξη συνήθως από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ (πχ Νίκος Τορναρίτης). Έχουν επαφές με πολιτικούς του ψευδοκράτους ενώ δεν διστάζουν να βγάζουν περήφανοι φωτογραφίες με τον Μελβούτ Τσαβούσογλου, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισλαμοφασίστα Ερντογάν. Στόχος τους είναι να επιτευχθεί συμφωνία “λύσης” του Κυπριακού στη βάση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και δεν διστάζουν να προτρύνουν την πλευρά μας να προχωρήσει σε όποιες υποχωρήσεις ζητήσει η Τουρκία. Σε άλλη ολιγομελή διαμαρτυρια τους κατά την διάρκεια των συνομιλιών στην Ελβετία, είχαν αναρτήσει το γνωστό σύνθημα “ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ”.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ είναι το τρίπτυχο αυτής της μικρής φασιστικής ομάδας που χλεύαζε τον κίνδυνο του Κορωνοϊού, σε βάρος ολόκληρης της Κυπριακής κοινωνίας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αυτών που υπηρετεί.

ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;