Οφειλόμενη απάντηση στην AKELική προπαγάνδα

n725165795_104914_3243

Για άλλη μια φορά, το αντιλαϊκό και φιλοιμπεριαλιστικό AKEL προχώρησε σε λασπολογίες, ύβρεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς προς τις παρατάξεις του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. Κάτι που δεν μας εκπλήττει καθόλου, αφού είναι πάγια νοοτροπία τους να βρίζουν και να λασπολογούν, πάντα χωρίς επιχειρήματα, όποιον έχει αντίθετη άποψη από το κόμμα τους.
Σε πρόσφατο κείμενο το οποίο υπογράφει ο Χρίστος Χριστόφιας και δημοσίευσε η κομματική ιστοσελίδα dialogos, αναφέρεται πως όλα τα κόμματα (πλην του AKEL φυσικά) υπηρετούν την πλουτοκρατία, προωθούν τον εθνικισμό-σοβινισμό και τη διχοτόμηση και προωθούν αντιλαϊκά μέτρα. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στις παρατάξεις του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π τις οποίες αποκαλεί «φαινομενικά ανεξάρτητες».
Δεν περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση φυσικά από ανθρώπους που εντάχθηκαν κυριολεκτικά από τα γεννοφάσκια τους στο κόμμα. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από όσους έχουν το κόμμα και τις προσταγές των ανωτέρων τους πάνω από την πατρίδα τους. Είναι λογικό, άτομα που δεν κατανόησαν ποτέ τι θα πει ελεύθερη σκέψη και βούληση, άτομα που μεγάλωσαν μια ζωή ως υπάλληλοι του κόμματος να μην μπορούν καν να κατανοήσουν τι θα πει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.
Δυστυχώς για αυτούς, οι λάσπες και τα ψέματα τους πέφτουν στο κενό. Ας καταβάλουν όλες τους τις προσπάθειες να κρατήσουν τα ποσοστά τους μετά την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διακυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια. Ας δώσουν και τις τελευταίες τους δυνάμεις για να συσπειρώσουν το κόσμο τους μετά την πλήρη στήριξη τους προς τον Νίκο Αναστασιάδη. Ας βάλουν πιο δυνατές παρωπίδες στα νέα παιδιά που εκπαιδεύουν ώστε να μην δουν ποτέ πως το AKEL δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε αντιιμπεριαλιστικό, ούτε φιλολαϊκό. Και αν κάποιος καταφέρει να τα δει αυτά, ας ξεθάψουν πάλι φαντάσματα του παρελθόντος μαζί με ένα σωρό ιστορικά ψέματα για να τον πείσουν πως όλοι οι άλλοι είναι λάθος εκτός το κόμμα.
Για κακή τους τύχη απέναντι τους πάντα είμαστε εμείς. Κουβαλώντας μια ιστορία και μια ΙΔΕΑ που ποτέ δεν θα κατανοήσουν. ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΔΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Γραφείο Τύπου
Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π

Leave a comment