Συλλογή τροφίμων και ρούχων στο Παν. Κύπρου

Δυστυχώς, το 2013 βρίσκει την Πατρίδα μας και το λαό της σχεδόν κατακερματισμένο. Η οικονομική κρίση δεν κτυπά, απλά, πλέον, την πόρτα μας, αλλά έχει εισχωρήσει για τα καλά στην κοινωνία μας. Γεγονός που πλήττει το λαό μας, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Ωστόσο, ως λαός, ανέκαθεν είχαμε αξιοπρέπεια, φιλότιμο και χαρακτηριζόμασταν από περισσό ψυχικό σθένος.

Παρακολουθώντας, λοιπόν, τα δρώμενα, τις δυσμενείς καταστάσεις που επέφερε η οικονομική κρίση, ευαισθητοποιούμαστε και κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε, για να συμβάλουμε και εμείς στην ανοικοδόμηση –οικονομική και ψυχική- των συμπατριωτών μας. Γι’ αυτό, από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, διοργανώνουμε στο χώρο του πανεπιστημίου, έρανο συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, τα οποία θα δοθούν στα άτομα που έπληξε σε μέγιστο βαθμό η οικονομική κρίση.

Ευχή μας, ως φοιτητές και νέοι πολίτες αυτού του τόπου, είναι να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις και να βιώσουμε ευνοϊκότερες μέρες. Μέχρι τότε, όμως, εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας. Ευελπιστούμε να έχουμε μεγάλη ανταπόκριση στον εν λόγω έρανο και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να πάρουν μια ανάσα. Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε το εξής: Η αλληλεγγύη πρέπει να αποτελεί στάση ζωής και όχι προεκλογική κίνηση.

Σημεία Συλλογής: Παν/πολη και στα Κεντρικά Κτήρια
Ημερομηνίες: Απο 24 Ιαν. – 1 Φεβ.
πληροφορίες 95-10-3001

Leave a comment