Μια απ’ τα ίδια

Έχουμε παρατηρήσει ότι σε άρθρο της “Φοιτητικής Έπαλξης”, εκφραστικού οργάνου της Προοδευτικής, δεσπόζει το έμβλημα του Ενιαίου Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων (στον οποίον ανήκει και η Α.Φ.Έπαλξη), σε άρθρο αναφορικά με τον εθνικισμό, πλαισιούμενο μάλιστα από μια στρατειά ναζί! Έχουμε να πληροφορήσουμε τους φίλους προοδευτικάριους ότι από τη μέρα που την προεδρία του νησιού μας ανέλαβε το κόμμα τους, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να κατηγορούν άλλους ως “νεο-ναζί” (στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο κόσμος είδε ποιοι είναι οι πραγματικά φασίστες που δεν μπορούν ν’ ανεχτούν την αντίθετη άποψη.

Η δημοκρατία νοσεί στο νησί από τότε που το ΑΚΕΛ ανέλαβε την προεδρία. Η αντίθετη άποψη φημώνεται πάση θυσία και κανένας δεν τολμά να κατηγορήσει τους κυβερνώντες. Το ότι η Έπαλξη και κατ’ επέκτασιν ο ΕΦΑΕΦΠ αντιπολιτεύονται τους “δημοκράτες” του ΑΚΕΛ, ενοχλεί έντονα!

Είδαμε άτομα να μένουν για ώρες στα κρατητήρια διότι μοίραζαν φυλλάδια εναντίον της ομοσπονδίας. Είδαμε ευυπόλυπτους πολίτες να κατηγορούνται και να φυλακίζονται διότι εξύβρισαν, δήθεν, τον θεσμό του προέδρου (όλως τυχαίως η αστυνομία ήξερε πού βρισκόταν το αυτοκίνητο συγκεκριμένων ατόμων και τους περίμενε εκεί μετά το πέρας της εκδήλωσης για να τους συλλάβει). Είδαμε (μας έδειξαν) την ευνοιοκρατία και το ρουσφέτι που αποτελούν άλλο ένα λιθαράκι στο θάψιμο της δημοκρατίας.
Φίλοι της Προοδευτικής, μας δείξατε ότι διακατέχεστε από νεο-σταλινιστικές τάσεις. Είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να κατηγορείτε άλλους για φασισμό.

Κατά τα άλλα, η Α.Φ.Έπαλξη, είναι διαθέσιμη οποτεδήποτε θελήσετε για έναν ανοικτό διάλογων αρχών – θέσεων μπροστά στους φοιτητές, για να κρίνει ο κάθε φοιτητής πόσο φασίστες είμαστε!

Θα ήταν ευχής έργο αν γινόταν αυτό και εκτοξεύατε τις κατηγορίες σας όσο είμαστε μπροστά και μπορούμε ν’ απαντήσουμε, αντί μέσω των εντύπων σας, ή ακόμα χειρότερα, μέσω τηλεφώνου όταν καλείτε κάθε φοιτητή σε κάθε προεκλογική περίοδο!

Leave a comment