Συνδιάσκεψη Φ.Ε.ΠΑΝ 2010

Το τριήμερο 4/5/6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό η καθιερωμένη συνδιάσκεψη της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο ρόλος της Α.Φ.ΕΠΑΛξης ήταν για ακόμη μια φορά καθοριστικός. Καταθέσαμε θέσεις ουσίας οι οποίες είχαν να κάνουν με την επίλυση αρκετών φοιτητικών προβλημάτων, ενώ ταυτόχρονα παραμείναμε σταθεροί στης διαχρονικές μας θέσεις για το Εθνικό μας ζήτημα και τον τρόπο επίλυσής του, καθώς και για την αυτονόμηση του φοιτητικού κινήματος.

Συζητήσαμε κάθε πρόταση που κατατέθηκε και από τις υπόλοιπες παρατάξεις και ψηφίσαμε έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του κάθε φοιτητή. Επιπλέον, δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την ευχαρίστησή μας για το γεγονός πως όλες οι παρατάξεις στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, κράτησαν ένα σωστό επίπεδο, ήταν ανοιχτοί σε τυχούσες τροποποιήσεις που προτάθηκαν τόσο από εμάς όσο και από τις υπόλοιπες παρατάξεις και μέσα από ένα εποικοδομητικό  διάλογο ανέπτυξαν τις θέσεις τους.

Οι συνεδρίες της Φ.Ε.ΠΑΝ συνεχίζονται κανονικά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, εισηγήσεις  και προβληματισμούς μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Leave a comment