Στις 18 Μαρτίου έχεις επιλογή

elloges

Συντονίσου με την Αυτονομία!

Είμαστε μόλις δύο μέρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η γιορτή της δημοκρατίας, όμως, σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε πεδίο μάχης και προπαγάνδας. Πραγματικά θεωρούμε απαράδεκτο και ατυχή ταυτόχρονα τον πόλεμο που δέχεται η παράταξη μας κυρίως από τις δύο κομματικές παρατάξεις Προοδευτική και Πρωτοπορία, παρατάξεις οι οποίες διατυμπανίζουν την δημοκρατικότητα τους χωρίς ουσιαστικά να την αποδεικνύουν. Μια δημοκρατία που δυστυχώς μένει μέχρι τις ανακοινώσεις και τη στοά του « δράξασθε ».

Σαν Α.Φ.ΕΠΑΛξη δεν έχουμε δώσει σε κανένα το δικαίωμα να μας κατηγορήσει είτε για την δράση μας, είτε για τα πιστεύω μας, είτε για την Αυτονομία μας. Παραμένουμε πιστοί σε ιδανικά και αρχές οι οποίες για κάποιους είναι ξεπερασμένες αλλά για μας διαχρονικές. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας και επιστροφή όλων των νόμιμων προσφύγων στα σπίτια τους. Αγωνιζόμαστε για την αυτονόμηση του φοιτητικού κινήματος και απαλλαγή του από το καρκίνωμα των κομμάτων. Ένα κίνημα δυνατό και διεκδικητικό με μόνο μέλημα την επίλυση των προβλημάτων του φοιτητή. Ίσως να είμαστε για κάποιους ρομαντικοί. Η δράση μας όμως άλλα δείχνει!

Δείχνει μια ομάδα φοιτητών, μακριά από οποιουσδήποτε κομματικούς μηχανισμούς να δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ένα αγώνα ο οποίος γίνεται με γνώμονα το συμφέρον των φοιτητών αλλά και ολόκληρου του Κυπριακού Ελληνισμού. Ενός Κυπριακού Ελληνισμού που χρόνια τώρα μαστιγώνεται από εξωτερικά συμφέροντα και ξενόφερτες λύσεις. Είναι στο χέρι μας πλέον, να δείξουμε έμπρακτα τον αποτροπιασμό μας για τις απαράδεκτες λύσεις που προσπαθούν άλλοι να μας επιβάλουν.

Σ’ αυτό τον αγώνα, λοιπόν, δεν χωράνε τα μικροκομματικά συμφέροντα. Για αυτό καλούμε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου να Διαλέξουν Αυτόνομα, να επιλέξουν Φοιτητικά και ψηφίσουν Ελεύθερα.

Στις 18 Μαρτίου έχεις επιλογή
Ψηφίζουμε Α.Φ.ΕΠΑΛξη ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ψηφίζουμε Α.Φ.ΕΠΑΛξη ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

πσιφοδελτιο

Leave a comment