Λαμπαδοφορία 15 Νοεμβρίου 2008- Το ψευδοκράτος σας η μισή μας πατρίδα…

epalxi1

Mε επιτυχία διοργανώθηκε η λαμπαδηφορία στις 6μ.μ το Σάββατο 15 Νοεμβρίου. Μια λαμπαδηφορία – πορεία που είχε ως στόχο την καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Φοιτητές, μαθητές και συναγωνιστές κάθε ηλικίας έδωσαν το παρόν τους σε μια πορεία που έστειλε τα δικά της μηνύματα.

Η λαμπαδηφορία ξεκίνησε απο το προαύλιο της Εκκλησίας της Παναγίας της Φανερωμένης και ακολούθησε την πορεία της απο την Λήδρα μέχρι το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, περνώντας απο την Πλατεία Ελευθερίας, το Παλιο Γενικο Νοσοκομείο Λευκωσίας, τα Δικαστήρια. Καθόλη τη διάρκεια της πορείας τα συνθήματα δεν σταμάτησαν και οι σημαίες κυμάτιζαν περήφανα ψηλά υπενθυμίζοντας το χρέος μας.

Στο οδόφραγμα ακολούθησε ανάγνωση ψηφίσματος για την καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, ομιλία από την Α.Φ.ΕΠΑΛξη Παν. Κύπρου, την Α.Κ.Μ ΕΦΕΝ, και απο τον διαχειριστή της ιστοσελίδας “Εθνική Αντισταση”. Ακολουθησε ο Εθνικος ύμνος και η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση τη Λήδρα. Εκει αποκλείστηκε ο χώρος για 10 λεπτα και δεν επετράπηκε σε κανένα να περάσει στις ελεύθερες περιοχές και στα κατεχόμενα.
Η λαμπαδηφορία τελείωσε με μονόλεπτη σιγή προς τιμήν των νεκρών αγωνιστών μας και με τον Εθνικό Ύμνο.

Αυτο απλά ήταν ένα μηνυμα για το τι θα ακολουθήσει….

Ενα μήνυνα προς όλους, όσοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα… Σ’ όσους έχουν στόχο το ξεπούλημά μας….

Θα παραμείνουμε αγέρωχοι στις ΕΠΑΛξεις μέχρι τέλους!

Leave a comment