Το ΔΗΣΑΚΕΛ στο μεγαλείο του

601083_4115200493181_1496455600_a

Eμείς τα λέγαμε από καιρό αλλά τότε είμασταν τρελοί, συνωμοσιολόγοι και πραξικοπηματίες. Τότε μας περιγελούσατε, τώρα τα λόγια μας γίνονται πράξεις και άρχισαν τα κλάματα.

Ο Χριστόφιας, που τόσο κατέκρινε ο Συναγερμικός όχλος, έκανε την αρχή για να συνεχίσει το έργο του ο «μεγάλος» Νίκος Αναστασιάδης. Ο ονειρικός σας μεσσίας, που πρό των εκλογών έταζε ανάκαμψη, αποφυγή κουρέμματος, θέσεις εργασίας και διεκδικήσεις, ήδη από το πρώτο Eurogroup κατέστρεψε ότι έμεινε όρθιο. Η διεκδίκηση έγινε υποχώρηση και η ανάκαμψη έγινε περεταίρω ύφαιση.

Ό,τι προβλέπαμε προ των εκλογών, το βλεπουμε σήμερα να εξελίσσεται μπρός στα μάτια μας. Ήδη το πρώτο στάδιο εφαρμόστηκε, η οικονομία καταστρέφεται μέσω της στοχευμένης κατάπτωσης της αξιοπιστίας του τραπεζικού συστήματος για να καταλήξει σε μια μελλοντική «οδυνηρή υποχώρηση» κατά την οποία θα «αναγκαστεί» ο καλός μας ηγέτης να παραχωρήσει γη και ύδωρ στην Τουρκία μέσω μιας ομοσπονδίας τύπου Αναν, ούτως ώστε να γεμίσουμε τις άδειες κοιλιές μας.

Όσον αφορά τους φοιτητές από την άλλη μεριά, μέσω του κουρέματος χάνουν τις καταθέσεις που με κόπο οι ίδιοι ή οι γονείς τους εξασφάλισαν για να περάσουν αξιοπρεπώς τα φοιτητικά τους χρόνια, χάνουν τις φοιτητικές χορηγίες, αφού λεφτά δεν υπάρχουν, και πολλοί από εμάς λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους.

Ελπίζουμε πώς όλοι καταλαβαίνουν πόσο αλληλένδετα θέματα είναι η Οικονομία με το Κυπριακό αλλά και με τα Φοιτητικά θέματα. Οι μάσκες του ΔΗΣΑΚΕΛ έπεσαν με πάταγο, το σχέδιο της κομματικής ελίτ για επίτευξη των στόχων τους ως προς την Τουρκοποίηση της Κύπρου δουλεύει με απόλυτη επιτυχία, και κάθε ελπίδα του λαού χάνεται χωρίς περιθώρια αντίστασης.

Εμείς ως Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές του κομματικού κατεστημένου και όπως βρεθήκαμε «πραξηκοπηματίες» έξω από το προεδρικό το καλοκαίρι του 2011 θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε με το ίδιο σθένος ενάντια στα σχέδια του μπλέ Χριστόφια. Δεν υποθηκεύουμε τον μέλλον μας στον βωμό της κάθε προδοτικής πολιτικής απόφασης, και αφού οι αγώνες του λαού γίνονται πάντα στο δρόμο εκεί θα βρισκόμαστε και ‘μεις μπροστάρηδες με την ελπίδα ο καθένας από εσάς να είναι στο πλευρό μας, δίχως κομματικά συμφέροντα, μόνο με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Κων/νος Ν. Παρέλλης 1ο ΚΠΕ
Μέλος Γραφείου Τύπου Α.Φ.ΕΠΑΛξης

Leave a comment