Οι δολοφόνοι του 2011, συνεργάζονται με τους δολοφόνους του 1974;

Μετά λύπης και οργής ενημερωθήκαμε πως η κυβέρνηση προμηθεύτηκε ρεύμα από τα κατεχόμενα για τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά την φονική έκρηξη στην Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” και την καταστροφή της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας στο Βασιλικό, αποτέλεσμα της ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Δεν φτάνει που η Κύπρος θρηνεί 13 παλληκάρια, που βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, οι λύσεις που έρχονται ξεχειλίζουν το ποτήρι της ανεκτικότητας αλλά και της αξιοπρέπειας του Έλληνα. Οι δολοφόνοι του 1974, οι υπεύθυνοι για τα 37 χρόνια παράνομης κατοχής και εισβολής, την προσφυγιά και τον ξεριζωμό, από αυτούς να περιμένουμε να μας συντηρήσουν πουλώντας μας ρεύμα ξεχνώντας πως οι ίδιοι  κρατούν από το 1974 την πατρίδα μας βυθισμένη στο σκοτάδι.

Ο σεβασμός προς την εθνική αλλά και ατομική μας αξιοπρέπεια έχει ακουμπήσει τα έσχατα επίπεδα. Υπάρχουν τρόποι να εξευρεθεί και ρεύμα και να ανοικοδομηθεί η πατρίδα μας. Μέσα από τον δικό μας αγώνα και την δική μας προσφορά. Μέσα από την συλλογικότητα που θα πρέπει να επιδείξει ο λαός μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που έρχονται και όχι μέσα από τον εθνικό εξευτελισμό.

Leave a comment