Εκδήλωση «Η γυναίκα στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α»

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛξη στις 4/4/2017 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Θέμα της εκδήλωσης ηταν «Η γυναίκα στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α» με ομιλήτριες τις δρ. Αναστασιά Χάματσου(Ιστορικός), Αστέρω Μεγάλεμου (Αγωνίστρια)!

Ολόκληρη η εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.facebook.com/epalxi/videos/1649482801729322/

 

ge4417op17796393_1648222495188686_6465312793441184573_n

«Κερυνειοποίηση τώρα!» : Οι ομιλίες

Μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Νεόφυτου Καρκώτη και του Γιώργου Κέντα στην εκδήλωσή μας «Κερυνειοποίηση τώρα» στους πιο κάτω συνδέσμους:

Νεόφυτος Καρκώτης: Θεωρητική προσέγγιση στον όρο «Κερυνειοποίηση».

Γιώργος Κέντας: Στρατηγική απελευθέρωσης και διεθνείς εξελίξεις.

Δείτε επίσης:

Χαιρετισμός προέδρου Α.Φ.ΕΠΑΛξης, Ξένιου Μεσαρίτη, και Γραμματέα Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια», Ιωάννη Σιεκέρσαββα.

Δυστυχώς η εξαιρετική ομιλία του Νικόλα Στυλιανού σχετικά με τους απαραίτητους θεσμούς και την οργανωσιακή δομή της Κυπριακής Δημοκρατίας προκειμένου να επιχειρηθεί μεταστροφή στο Κυπριακό, δεν είναι διαθέσιμη σε μορφή βίντεο. Σύντομα όμως θα ανεβούν όλες οι ομιλίας, εν είδει μανιφέστου «Κερυνειοποίησης», σε μορφή pdf. Θα ανεβεί επίσης και η ομιλία του Νικόλα Στυλιανού σε βίντεο υπό μορφή συνέντευξης.

Οδός Ελευθερίας 2012 – 2013

Έχoυμε τη χαρά να παρουσιάζουμε την νέα έκδοση του εκφραστικού οργάνου της Α.Φ.ΕΠΑΛξης, «Οδός Ελευθερίας». Με περηφάνια για ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε αυτό που πεισματικά λέμε εδώ και 18 χρόνια! Συνεχίζουμε για ακόμη μια χρονιά στο δρόμο της αυτονομίας. Συνεχίζουμε για ακόμη μια  χρονιά να αγωνιζόμαστε για τον φοιτητή και την πατρίδα, μόνοι χωρίς  κομματικούς μηχανισμούς αλλά περήφανοι για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά και αισιόδοξοι για τα όσα θα επιτύχουμε στη συνέχεια.

Μπορείτε να βρείτε την εφημερίδα μας ηλεκτρονικά εδώ


					

Oδός Ελευθερίας – Τεύχος Νοεμβρίου

Το νέο τεύχος της περιοδικής μας έκδοσης «Οδός Ελευθερίας»  για το μήνα Νοέμβριο είναι πλέον γεγονός. Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ. Διαβάστε μεταξύ άλλων:

– Κυπριακό: Πρόβλημα Εισβολής και κατοχής – η θέση της Α.Φ.ΕΠΑΛξης στο εθνικό μας ζήτημα

– 15 χρόνια Αυτονομίας – 15 Χρόνια Α.Φ.ΕΠΑΛξη

– Παπάσταυρος:  Δεν έγραψε ιστορία ήταν ο ίδιος ιστορία

– Αντικατοχικές εκδηλώσεις

– Πολιτισμός, μουσική, θέατρο