ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ 15/11/2017

Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη αντικατοχική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους από την Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών ΕΦΕΝ και την Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ. Η νεολαία του Κυπριακού Ελληνισμού έδειξε για άλλη μια φορά πως υπάρχει ελπίδα.

Μακριά από κομματικά σύνολα και με το κεφάλι ψηλά, βλέπει κατάμματα τον κατακτητή και διατρανώνει τη θέληση για ΛΕΥΤΕΡΙΑ και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ – ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ

*ακολουθεί φωτορεπορτάζ αποό την αντικατοχική πορεία

«ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ» Εκδήλωση 19/10/2017

«ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ»
Εκδήλωση που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ Πανεπιστημίου Κύπρου στις 19/10/2017
Ομιλητής: Χάρης Αλεξάνδρου, Δρ. Ιστορίας                                                                Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση ΕΔΩ

 

Εκδήλωση «Η γυναίκα στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α»

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛξη στις 4/4/2017 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Θέμα της εκδήλωσης ηταν «Η γυναίκα στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α» με ομιλήτριες τις δρ. Αναστασιά Χάματσου(Ιστορικός), Αστέρω Μεγάλεμου (Αγωνίστρια)!

Ολόκληρη η εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.facebook.com/epalxi/videos/1649482801729322/

 

ge4417op17796393_1648222495188686_6465312793441184573_n

«Κερυνειοποίηση τώρα!» : Οι ομιλίες

Μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Νεόφυτου Καρκώτη και του Γιώργου Κέντα στην εκδήλωσή μας «Κερυνειοποίηση τώρα» στους πιο κάτω συνδέσμους:

Νεόφυτος Καρκώτης: Θεωρητική προσέγγιση στον όρο «Κερυνειοποίηση».

Γιώργος Κέντας: Στρατηγική απελευθέρωσης και διεθνείς εξελίξεις.

Δείτε επίσης:

Χαιρετισμός προέδρου Α.Φ.ΕΠΑΛξης, Ξένιου Μεσαρίτη, και Γραμματέα Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια», Ιωάννη Σιεκέρσαββα.

Δυστυχώς η εξαιρετική ομιλία του Νικόλα Στυλιανού σχετικά με τους απαραίτητους θεσμούς και την οργανωσιακή δομή της Κυπριακής Δημοκρατίας προκειμένου να επιχειρηθεί μεταστροφή στο Κυπριακό, δεν είναι διαθέσιμη σε μορφή βίντεο. Σύντομα όμως θα ανεβούν όλες οι ομιλίας, εν είδει μανιφέστου «Κερυνειοποίησης», σε μορφή pdf. Θα ανεβεί επίσης και η ομιλία του Νικόλα Στυλιανού σε βίντεο υπό μορφή συνέντευξης.

Οδός Ελευθερίας 2012 – 2013

Έχoυμε τη χαρά να παρουσιάζουμε την νέα έκδοση του εκφραστικού οργάνου της Α.Φ.ΕΠΑΛξης, «Οδός Ελευθερίας». Με περηφάνια για ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε αυτό που πεισματικά λέμε εδώ και 18 χρόνια! Συνεχίζουμε για ακόμη μια χρονιά στο δρόμο της αυτονομίας. Συνεχίζουμε για ακόμη μια  χρονιά να αγωνιζόμαστε για τον φοιτητή και την πατρίδα, μόνοι χωρίς  κομματικούς μηχανισμούς αλλά περήφανοι για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά και αισιόδοξοι για τα όσα θα επιτύχουμε στη συνέχεια.

Μπορείτε να βρείτε την εφημερίδα μας ηλεκτρονικά εδώ